Помощ

 

КАК ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА

Предлаганите от нас продукти са показани във виртуалния магазин.
Можете да изберете щампа от нашата галерия или да ни изпратите ваш дизайн или ваша снимка. Наш представител ще се свърже с Вас за потвърждаване на поръчката и ще бъде обсъдено с Вас какви са възможностите за изпълнение на Вашата идея.
 
Каква е последователността :
  • избирате предмета – тениска, чаша, чиния, шапка или друг артикул. За тениските трябва да изберете цвят и размер от посочените възможни.
  • избирате щампа от различните категории или изпращате своя собствена
  • създавате своя продукт с „Редактора за уникални продукти” и
  • слагате в кошницата.
Крайната стойност на избрания от Вас продукт се формира като сбор от стойността на артикула и стойността на щампата, ако се прави такава. Стойността на щампата се изчислява автоматично по зададен алгоритъм и зависи от броя щампи, които ще бъдат сложени върху избрания от Вас продукт.
 
Ако изберете щампа, която е проект на дизайнер цената е по-висока.
 
След като сте избрали всичко, което искате да поръчате натискате КУПИ.
Ще се отвори формуляр, който вие трябва да попълните. Ние гарантираме, че Вашите данни ще бъдат използвани единствено и само за изпълнение на поръчката.

 

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ПРИКАЧЕНИТЕ ФАЙЛОВЕ

Ако това, което ни изпратите е векторна графика – най-добре е да бъде в .eps, .cdr, или .ai формат.
Ако ни изпратите снимка – за да я отпечатим в размер 20х20 см тя трябва да бъде в добра резолюция 1181 х 1181 пиксела. Ако Вашата снимка е малка или качеството не е добро ние не можем да отпечатим качествено изображение. В такъв случай отговорността не е наша.
Имайте предвид, че:
  • изкуственото разтягане на снимката влошава качеството;
  • ярките цветове, резултат на светлината, които Вие виждате на своя монитор, не се реалните цветове на отпечатването. Мастилата не излъчват светлина. Ако искате да видите своя проект в цветове, близки до реалните – вижте проекта си в СМYK режим;
  • едно и също изображение, отпечатано и трансферирано с различни технологии върху различни материали може да има различни нюанси на цветовете.
 
Ние не носим отговорност за лошо качество, резултат от лош проект или лошо подбрани цветове и комбинации от щампа и артикул.
 
Ако искате изпратеното от Вас изображение да бъде допълнително обработено от наш дизайнер, може да го уговорите с нас при протвъждаване на поръчката. Стойността, която е в зависимост от сложността и необходимото време за изпълнение ще знаете преди стартиране на проекта. Минималната стойност е 6 лв с включен ДДС.
 
Ако имате идея, но не знаете как да я изпълните опишете ни я в e-mail. Ние ще се свържем с вас. Може би ще успеем заедно да я изпълним. Своевременно ще бъдете информирани за стойността на идейния проект, който ще отпечатим след потвърждение от вас.

 

 

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Вие ще получите поръчката си до 7 работни дни. Обикновено става и по-бързо. Но в случай, че не я получите в този срок - свържете се с нас. Ние ще проверим каква е причината и ще Ви информираме. Ако забавянето е по вина на куриерската служба, ще Ви информираме как да постъпите.

Ние ползваме ИНТЕР ЛОГИСТИКА. Стойността на куриерската услуга е включена в стойността на Вашата поръчка.

 

 

РЕКЛАМАЦИИ

В случай, че лошото качество се дължи на грешка при изпълнението на поръчката, свържете се с нас. След като ни представите доказателство, ако е по наша вина ще бъдете компесиран по един от следните начини:
  • ще изработим отново избрания от Вас продукт или
  • ще Ви върнем парите.
Ако лошото качество се дължи на снимка с лошо качество, или проект с неестетична визия изпратен от Вас, ние не помемаме отговорността за това.
В случай на неправилно използване и съхранение отговорността е Ваша.
Интернет страници от 123.bg