За продуктите

ЗА ПРОДУКТИТЕ

Предлагаме ви продукти, на утвърдени производители, които няма да ви разочароват с качеството си .

 

За разлика от другите, ние решихме да заложим на високото качество. Памучните тениски, които предлагаме са на STEDMAN, HANES и PROMO STAR и са с по-висок грамаж, което ги прави по плътни, по-стабилни и ги изкачва в стълбицата на качеството на по-високо стъпало.

Не е нужно да сте известен спортист, за да се възползвате от съвременните технологии, по които се изработват спортните екипи. Тениските на James&Nicholson и HANES от 100% полиестер по технологията „Cool Dry”са създадени специално да създават комфорт на спортуващите - дишащи, не задържащи влага, бързо съхнещи.

Отнасяйте се с внимание към тениските. Изпирайте ги винаги обърнати навътре и при температура 30-40ºC. Гладете по същия начин и с подходяща температура. Никога директно върху щампата.

Чашите, чиниите, пъзелите, подложките за мишки са с покритие, гарантиращо перфектното отпечатване на снимка или фирмено лого, дълготрайност и устойчивост на цветовете.

 

ТЕХНОЛОГИЯ НА ПЕЧАТ

Разполагаме с възможността да печатим по няколко начина – в зависимост от  избрания предмет и материя :

  • Сублимационен – подходящ за 100% полиестерни материи и даващ възможност за фотореалистичи изображения върху бял фон. Това са материи предпочитани от хората занимаващи се със спорт – дишащи, не задържащи вода, бързо съхнещи. В раздел „Спорт” ще намерите този вид артикули.

Този вид печат използваме и за трансфериране на пълноцветни изображения  върху чаши, магически чаши, чинии, пъзели, подложки за мишки, шапки, знамена и др.

  • Трансферен – подходящ за естествени материи – 100% памук и/или смес 50/50 памук/вискоза или полиестер.
  • Директен – подходящ за тъмен естествен текстил.
  • Флок, флекс – върху различни продукти и материи.

 
Интернет страници от 123.bg